PRO MARRIAGE PARK

Despre noi


Situat la 3 km de centrul orasului Ramnicu Valcea, in zona de sud, Pro Marriage Park a fost deschis in anul 2009, ca un spatiu de evenimente in ”aer liber” (cort profesional pentru evenimente) si adresandu-se, in special, evenimentelor de familie (nunta, botez, cununie civila, aniversari). In prezent, locatia se desfasoara pe o suprafata de 7000 mp si dispune de parcare proprie cu cca 100 de locuri, spatii verzi si o sala de evenimente de 700 mp, dotata cu bucatarie proprie, toalete adecvate numarului de invitati, sisteme de climatizare, sonorizare si protectie la situatii de urgenta, iluminat arhitectural si ambiental, sistem modular de organizare a spatiului pentru a se adapta oricarui numar de invitati, spatiu special amenajat pentru fumatori, camera pentru miri.

Fusce eu orci. Integer non diam. Vestibulum nibh. Duis ornare elementum dui. Pellentesque tellus. Praesent tortor. In euismod orci orci, blandit quam nulla, faucibus orci luctus laoreet. Vestibulum non nisl sapien dui lectus.

Morbi accumsan
convallis


Donec nec nunc ut lacus egestas dignissim, sapien mauris sed eros quis justo. Donec non ligula enim molestie a, tortor. Sed vehicula sed, pretium wisi. Sed eros. Mauris ut tortor ante libero posuere eu, semper facilisis felis interdum eu rhoncus eget enim.

Contact us