DESPRE PRO MARRIAGE PARK

PRO MARRIAGE PARK

Despre noi


Situat la 3 km de centrul orasului Ramnicu Valcea, in zona de sud, Pro Marriage Park a fost deschis in anul 2009, ca un spatiu de evenimente in ”aer liber” (cort profesional pentru evenimente) si adresandu-se, in special, evenimentelor de familie (nunta, botez, cununie civila, aniversari).
In prezent, locatia se desfasoara pe o suprafata de 7000 mp si dispune de parcare proprie cu cca 100 de locuri, spatii verzi si o sala de evenimente de 700 mp, dotata cu bucatarie proprie, toalete adecvate numarului de invitati, sisteme de climatizare, sonorizare si protectie la situatii de urgenta, iluminat arhitectural si ambiental, sistem modular de organizare a spatiului pentru a se adapta oricarui numar de invitati, spatiu special amenajat pentru fumatori, camera pentru miri.
De asemenea, Pro Marriage Park dispune de un cort profesional pentru evenimente, cu o capacitate de 80 de persoane, de zone de agrement si de o parcare cu o capacitate de cca 100 de masini.

Meniuri
la cele mai inalte standarde


Locatia noastra este dotata cu o bucatarie moderna si personal inalt calificat, astfel ca puteti savura cele mai bune prepararte si, mai mult, va puteti personaliza meniul asa cum doriti.


LOCATIILE NOASTRE

Natura,
locatia perfecta


In cadrul complexului nostru se regaseste o vasta zona verde, de peste 2000 mp, ce cuprinde gradina, peluze, alei, banci, copaci si jocuri de apa, pe scurt cadrul ideal pentru relaxare si fotografii de neuitat.

OFERTELE NOASTRE