Pro Marriage Park


Pro Marriage Park este o locatie deosebita pentru organizarea nuntilor si a altor evenimente private sau corporate, indoor sau outdoor, ce ofera servicii profesioniste, facilitati si logistica la cele mai inalte standarde.
Personalul nostru amabil, organizat, ingenios si implicat va fi alaturi de tine la fiecare pas pentru a crea o atmosfera deosebita si pentru a se asigura ca evenimentul tau va fi unul de neuitat.

 

Weddings
&
Social Events.


Situat la 3 km de centrul orasului Rm. Valcea, se intinde pe o suprafata de 7000 mp.
Locatia beneficiaza de un cort modern pentru evenimente de 525 mp, cu o capacitate de 450-500 de persoane, complet utilat si dotat cu bucatarie moderna, toalete de 5 stele si care beneficiaza de iluminarea completa, inclusiv ambientala, a spatiilor.
De asemenea, Pro Marriage Park dispune de spatii de cazare si intalnire, de zone de agrement si de o parcare de 2000 mp cu o capacitate de 80 de masini.

SPATII EVENIMENTE
NATURA, LOCATIA PERFECTA PENTRU UN EVENIMENT DE VIS

Deoarece natura ofera intotdeauna cele mai frumoase cadre pentru un eveniment reusit, in Pro Marriage Park se regaseste o zona verde de peste 2000 mp, ce cuprinde gradina, peluze, alei, banci, copaci si jocuri de apa.

Toate aceste atuuri fac din locatia noastra locul ideal pentru organizarea oricarui tip de eveniment.